Letselschade advocaat nodig in Lochem?

Last van een whiplash in Lochem?

Het kan even duren voordat u erachter komt dat u een whiplash heeft opgelopen. 24 uur na een verkeersongeval krijgt u opeens hevige nekpijn met uitstraling naar hoofd en armen. Daarnaast heeft u problemen met slapen, kunt u zich niet concentreren en bent u erg vermoeid. Een whiplash is meestal het gevolg van een kettingbotsing, waarbij auto’s van achteren op elkaar botsen. Door de klap die de nek te verduren krijgt kan een whiplash ontstaan. Een whiplash is inmiddels een bekend fenomeen. De diagnose van een whiplash was in het verleden echter zeer moeilijk, omdat de klachten vaak niet op een CT-scan zijn te zien. Dit maakt het ook moeilijk een verband te leggen tussen het ongeval en de klachten.

Schadevergoeding whiplash

Het vaststellen van de lichamelijke schade bij een verkeersongeval is dus een complexe taak. Het is daarom van belang een letselschade advocaat in te schakelen die alles voor u op een rijtje zet. Heeft u door toedoen van een ander een whiplash opgelopen? Dan moet u goed onthouden welke kosten u ten gevolge van het ongeval maakt. Bij Stam Advocaat in Lochem kunnen wij u helpen uw kosten te verhalen op de aansprakelijke partij. Wij nemen graag de juridische taken voor u uit handen.

Hugo Stam

Hugo Stam

Uw letselschade advocaat

Mr. J.H. Stam heeft een gespecialiseerd advocatenkantoor in Zutphen en omgeving. Hij behandeld zaken binnen het huurrecht, strafrecht en het letselschaderecht. Binnen deze rechtsgebieden behandelde Hugo Stam een verscheidenheid aan complexe zaken. Vooral binnen het letselschaderecht is een ervaren en deskundige advocaat van belang. In Zutphen kunt voor uw complexe letselschadezaken terecht bij Stam Advocaat.

Hugo Stam studeerde Nederlands Recht in Rotterdam en werd in 1980 beëdigd als advocaat in Rotterdam en in 1993 in Zutphen. Mr. Stam is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Stichting Keurmerk Letselschade. Daarnaast is hij lid van 0800-ongeval.

Waarom Stam Advocaat?

  • Altijd persoonlijk advies
  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Medische fouten
• Slechte werkomstandigheden
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Lochem kern, Lochem buitengebied, Laren, Diepenheim, Hengevelde, Barchem, Gorssel, Almen-Harfsen, Geesteren, Borculo, Vorden, Neede, Eibergen en Groenlo.

Hoofdvestiging