Letselschade advocaat nodig in Lochem?

Slachtoffer van een medische fout in Lochem

Is er een medische fout bij u gemaakt? De gevolgen van een medische fout kunnen voor u verstrekkend zijn. Het is daarom als letselschadeslachtoffer verstandig om zo spoedig mogelijk contact met een letselschade advocaat in Lochem op te nemen. Op deze wijze wordt u in een vroeg stadium voorzien van juridische hulp. Dit vergroot de kans van slagen. Daarnaast kunnen wij u ook direct in contact brengen met specialisten op het gebied van revalidatie.

Letselschade door medische fout

Ons advocatenkantoor in Lochem werkt op basis van een uurtarief. Daarnaast is het mogelijk om een vast bedrag af te spreken op basis van de zaak. Door een vast bedrag af te spreken, heeft u helderheid over de kosten van de juridische hulp die wij in Lochem bieden. Goed om te weten is dat wanneer er volledige aansprakelijkheid bestaat, de kosten van onze diensten worden verhaald op de persoon die de schade heeft veroorzaakt. Dit is ook de reden waarom wij geen no cure no pay regelingen treffen. Deze zorgen er alleen voor dat een percentage van uw vergoeding terecht komt bij de advocaat, terwijl u de volledige vergoeding zelf nodig heeft om uw eigen kosten te dekken. Dus bent u op zoek naar juridische hulp bij een medische fout? Bij ons in Lochem bent u aan het juiste adres. Wij helpen u ook met het verhalen van smartengeld als gevolg van een medische misser.

Hugo Stam

Hugo Stam

Uw letselschade advocaat

Mr. J.H. Stam heeft een gespecialiseerd advocatenkantoor in Zutphen en omgeving. Hij behandeld zaken binnen het huurrecht, strafrecht en het letselschaderecht. Binnen deze rechtsgebieden behandelde Hugo Stam een verscheidenheid aan complexe zaken. Vooral binnen het letselschaderecht is een ervaren en deskundige advocaat van belang. In Zutphen kunt voor uw complexe letselschadezaken terecht bij Stam Advocaat.

Hugo Stam studeerde Nederlands Recht in Rotterdam en werd in 1980 beëdigd als advocaat in Rotterdam en in 1993 in Zutphen. Mr. Stam is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Stichting Keurmerk Letselschade. Daarnaast is hij lid van 0800-ongeval.

Waarom Stam Advocaat?

  • Altijd persoonlijk advies
  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Medische fouten
• Slechte werkomstandigheden
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Lochem kern, Lochem buitengebied, Laren, Diepenheim, Hengevelde, Barchem, Gorssel, Almen-Harfsen, Geesteren, Borculo, Vorden, Neede, Eibergen en Groenlo.

Hoofdvestiging