Letselschade advocaat nodig in Lochem?

Verkeersongeval in Lochem gehad?

Betrokkenheid bij een verkeersongeval gebeurt vaak door onoplettendheid van een andere weggebruiker. Iemand heeft u over het hoofd gezien of is bijvoorbeeld nog snel door rood gereden en is daardoor met u in botsing gekomen. In het gunstigste geval blijft de schade beperkt tot blikschade. De kans is echter groot dat u verwondingen heeft opgelopen door de aanrijding. Op het moment dat uw letsel van zodanige ernst is dat u beperkt bent in uw kunnen, bijvoorbeeld door een gebroken been of een whiplash, kunt u proberen om de schade te verhalen op de aansprakelijke persoon. Het is verstandig om u hierbij te laten adviseren door een letselschadespecialist. Woont u in Lochem of omgeving Lochem en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Lochem vanwege een verkeersongeval? Wij kunnen u helpen.

Tegemoetkoming na een verkeersongeval

Wanneer u letselschade heeft opgelopen na een verkeersongeval in Lochem heeft u recht op een geldelijke vergoeding. Om een schadeclaim in te dienen, doorlopen wij samen met u enkele stappen. Allereerst verzamelen wij zowel juridisch als medisch bewijs om de aansprakelijkheid van de tegenpartij aan te tonen. Tevens bekijken wij hoeveel schade u heeft geleden. Nadat de aansprakelijkheid is vastgesteld, worden voorschotten aangevraagd en wordt een inschatting gemaakt van de gevolgen van uw letsel voor uw toekomst. Met de tegenpartij onderhandelen wij vervolgens over de hoogte van de schadevergoeding en wordt vervolgens de zaak afgehandeld.

Bij Stam Advocaat in Lochem helpen wij u hierbij. Denk bij een verkeersongeval niet alleen aan een ongeval waarbij alleen auto’s betrokken zijn. U kunt ook schade oplopen bij een fietsongeluk of als u bent aangereden. Wij helpen u als slachtoffer graag in het juridische proces.

Hugo Stam

Hugo Stam

Uw letselschade advocaat

Mr. J.H. Stam heeft een gespecialiseerd advocatenkantoor in Zutphen en omgeving. Hij behandeld zaken binnen het huurrecht, strafrecht en het letselschaderecht. Binnen deze rechtsgebieden behandelde Hugo Stam een verscheidenheid aan complexe zaken. Vooral binnen het letselschaderecht is een ervaren en deskundige advocaat van belang. In Zutphen kunt voor uw complexe letselschadezaken terecht bij Stam Advocaat.

Hugo Stam studeerde Nederlands Recht in Rotterdam en werd in 1980 beëdigd als advocaat in Rotterdam en in 1993 in Zutphen. Mr. Stam is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Stichting Keurmerk Letselschade. Daarnaast is hij lid van 0800-ongeval.

Waarom Stam Advocaat?

  • Altijd persoonlijk advies
  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Medische fouten
• Slechte werkomstandigheden
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Lochem kern, Lochem buitengebied, Laren, Diepenheim, Hengevelde, Barchem, Gorssel, Almen-Harfsen, Geesteren, Borculo, Vorden, Neede, Eibergen en Groenlo.

Hoofdvestiging