Letselschade advocaat nodig in Lochem?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval

U bevindt zich in een lastige situatie. U bent gevallen op uw werk en heeft daarbij veel letsel opgelopen. U maakt daardoor enorm veel kosten, zoals kosten voor de medische behandeling en kosten voor het op en neer rijden naar het ziekenhuis. U bent echter bang uw baan te verliezen als u uw werkgever aansprakelijk stelt. Meestal hoeft u zich bij een arbeidsongeval geen zorgen te maken. De aansprakelijkheid ligt namelijk vaak bij de werkgever en de werkgever is vaak goed verzekerd.

Werkgever aansprakelijk

De werkgever is vaak aansprakelijk, omdat de werkgever volgens de Arbowet een zorgplicht heeft. De werkgever moet dus zorgen voor de bescherming van de werknemers tijdens de uitoefening van werkzaamheden. Hierbij moet de werkgever aan alle mogelijke gevaren denken. Stel dat u van de trap valt omdat u onvoorzichtig was. Vaak had de werkgever nog wel iets kunnen doen om de val te voorkomen. Hij of zij had moeten zorgen voor een anti-slip laag op de trap of goede werkschoenen waardoor u niet had kunnen uitglijden.

Juridische hulp bij bedrijfsongeval

Juridische hulp is erg belangrijk bij een arbeidsongeval. U moet zich actief en standvastig opstellen om de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft. Komt het tot een conflict tussen u en uw werkgever of werknemer? In Lochem kunt u bij Stam Advocaat terecht voor bemiddeling en ondersteuning bij een bedrijfsongeval.

Hugo Stam

Hugo Stam

Uw letselschade advocaat

Mr. J.H. Stam heeft een gespecialiseerd advocatenkantoor in Zutphen en omgeving. Hij behandeld zaken binnen het huurrecht, strafrecht en het letselschaderecht. Binnen deze rechtsgebieden behandelde Hugo Stam een verscheidenheid aan complexe zaken. Vooral binnen het letselschaderecht is een ervaren en deskundige advocaat van belang. In Zutphen kunt voor uw complexe letselschadezaken terecht bij Stam Advocaat.

Hugo Stam studeerde Nederlands Recht in Rotterdam en werd in 1980 beëdigd als advocaat in Rotterdam en in 1993 in Zutphen. Mr. Stam is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Stichting Keurmerk Letselschade. Daarnaast is hij lid van 0800-ongeval.

Waarom Stam Advocaat?

  • Altijd persoonlijk advies
  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Medische fouten
• Slechte werkomstandigheden
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Lochem kern, Lochem buitengebied, Laren, Diepenheim, Hengevelde, Barchem, Gorssel, Almen-Harfsen, Geesteren, Borculo, Vorden, Neede, Eibergen en Groenlo.

Hoofdvestiging