Letselschade advocaat nodig in Lochem?

Uw professionele letselschadespecialist in Lochem

Betrokkenheid, openheid, directheid en informeel zijn de kernwaarden van uw letselschade advocaat in Lochem. Als gespecialiseerde letselschadespecialisten zijn wij thuis in het aansprakelijkheidsrecht en de letselschaderechtspraak. Bij ons advocatenkantoor in de regio Lochem kunt u terecht bij letselschade expert Mr. J.H. Stam. Hugo Stam is sinds 1990 actief als advocaat en aangesloten bij verschillende specialistische verenigingen die kwaliteit rondom letselschaderecht bewaken.

Mr. J.H. Stam – letselschadespecialist

In 1980 werd meester Stam in Rotterdam beëdigd na zijn studie Nederlands Recht, in 1993 volgde een beëdiging in Zutphen. Zijn werkterrein behelst naast letselschade ook huurrecht en strafrecht. Als letselschadespecialist heeft Stam vele jaren ervaring en hij kan u dan ook optimaal van dienst zijn, voor zowel advies als het daadwerkelijk optreden als uw advocaat.

Mr. J.H. Stam is aangesloten bij de Stichting Keurmerk Letselschade, is lid van 0800 Ongeval en heeft zich aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA). Deze verenigingen garanderen allen de kwaliteit van aangesloten advocaten en letselschadespecialisten.

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct Mr. J.H. Stam inschakelen in verband met uw letselschade? Bel ons vrijblijvend of maak direct een afspraak. Wij zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft!

Hugo Stam

Hugo Stam

Uw letselschade advocaat

Mr. J.H. Stam heeft een gespecialiseerd advocatenkantoor in Zutphen en omgeving. Hij behandeld zaken binnen het huurrecht, strafrecht en het letselschaderecht. Binnen deze rechtsgebieden behandelde Hugo Stam een verscheidenheid aan complexe zaken. Vooral binnen het letselschaderecht is een ervaren en deskundige advocaat van belang. In Zutphen kunt voor uw complexe letselschadezaken terecht bij Stam Advocaat.

Hugo Stam studeerde Nederlands Recht in Rotterdam en werd in 1980 beëdigd als advocaat in Rotterdam en in 1993 in Zutphen. Mr. Stam is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Stichting Keurmerk Letselschade. Daarnaast is hij lid van 0800-ongeval.

Waarom Stam Advocaat?

  • Altijd persoonlijk advies
  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Medische fouten
• Slechte werkomstandigheden
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Lochem kern, Lochem buitengebied, Laren, Diepenheim, Hengevelde, Barchem, Gorssel, Almen-Harfsen, Geesteren, Borculo, Vorden, Neede, Eibergen en Groenlo.

Hoofdvestiging